x

Fermaten præsenterer efterårsprogram

Fermaten præsenterer efterårsprogram

Ovenpå en periode med ombygning, som i sagens natur er gået ud over antallet af koncerter, tager Herning-spillestedet Fermaten - med status af "regionalt spillested" - nu i dén grad revanche året ud, i hvad de selv kalder "det vildeste efterår nogensinde".

De kommende måneder vil således byde på flere koncerter i en sæson end nogensinde før - og formentlig også siden - i Fermatens historie.

Hele 80 koncerter med en række danske og internationale navne bliver det til. Sæsonen åbnes allerede på fredag, hvor de lokale bands 100 Knives Inside og Sicment varmer op, inden det anerkendte svenske metalband The Haunted (billedet) går på scenen.

I den internationale kategori vil efteråret desuden byde på jazzpianisten Michel Camillo og den færøske singer/songwriter Teitur, som fik mange roser med på vejen for sit seneste udspil "The Singer". Desuden får Fermaten besøg af The McCalmans, bluesmanden Walter Trout og færøske The Dreams.

Fra den hjemlige scene kommer, i den yngre ende, navne som Hej Matematik, Karen Busck, L.O.C., Caroline Henderson, Saybia, Ida Corr, The Storm, Veto, Volbeat, Tina Dickow og Malene Mortensen.

I den lidt ældre ende finder vi folk som The Sandmen, GinmanBlachmanDahl samt Nikolaj & Piloterne, mens den gamle garde er repræsenteret af Dissing, Dissing, Las og Dissing og Benny Holst.

Mens førstnævnte er et frugtbart samarbejde mellem Poul Dissing, hans to sønner samt Las Nissen, har sidstnævnte gjort sig bemærket på det seneste med to solide comeback-plader.

Og så byder spillestedet desuden, ej at forglemme, på en række yngre og håbefulde navne i løbet af sæsonen. Så der er kort sagt meget at glæde sig til for regionens koncertpublikum.

Billetsalget til en række arrangementer er allerede i gang, og således er halvdelen af billetterne til Tina Dickows koncert alllerede røget.

Se fuldt program


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA