x

Liss udgiver dobbelt-single

Liss udgiver dobbelt-single

De danske drenge har i dag udgivet sangene ”Waste My Time” og ”Off Today” fra kommende ep. Hør sangene nederst.

Tre år tog det, fra Liss udgav deres debut-ep, til at de sidste år smækkede opfølgeren, Second, på gaden. Lige så lang tid skulle det dog ikke vare igen: Nu er de fire gutter klar med to dugfriske smagsprøver på deres kommende ep.

På ”Waste My Time” slår Liss en tilbagelænet og optimistisk tone an, der stråler af solskinsfuld forårsstemning. I teksten behandler forsanger Søren Holm dog den ungdommelige følelse af at være fastlåst og forvirret i et uoverskueligt hav af muligheder, hvor man gerne vil opleve alt på én gang.

I samme boldgade synger Søren Holm på ”Off Today” om de vedvarende nedture og opture – den konstante rejse mellem himmel og helvede, der på én gang får ham til at føle sig som klodens konge og samtidig helt ude af sync med omverdenen.

LÆS OGSÅ: Hvad er Liss?

”Waste My Time” er produceret af blandt andre Ben Baptie, der tidligere har arbejdet med artister som The Strokes, Rex Orange County og Moses Sumney, imens ”Off Today” er mixet af Alex Epton, som har samarbejdet med navne som FKA Twigs og David Byrne.

Liss kan i samme omgang offentliggøre, at deres UK-turné med de spanske indie-rockere i Hinds er udskudt til september.


”Waste My Time”:

”Off Today”:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA