x

Apparat gæster Danmark til vinter

Apparat gæster Danmark til vinter

Det tyske elektronika-navn optræder til december

Det er ikke mange danske spillesteder og koncertarrangører, der har offentliggjort nye koncerter, efter at Danmark lukkede ned i midten af marts, og i aftes forlængede statsminister Mette Frederiksen så forbuddet mod større forsamlinger til og med 31. august og aflyste dermed stort set alle sommerens festivaler.

Nu vover Vega dog pelsen og annoncerer en koncert med det tyske elektroniske navn Apparat i Store Vega helt fremme i december, den 10. december, hvor coronakrisen forhåbentlig er drevet over.

Bag Apparat står tyske Sascha Ring, der med sit soloprojekt har skabt sin helt egen niche inden for moderne elektronisk musik. Hans udtryk veksler mellem lavmælt electronica, berliner-techno og storladne popballader.

Apparat er aktuel med sit femte soloalbum, LP5, som i år var nomineret til en Grammy for Best Dance/Electronic Album

Gennem næsten to årtier har Sascha Ring været en af hovedpersonerne på den elektroniske scene og er kendt for at sammenflette programmerede lyde og analoge instrumenter. Det har han både gjort som solisten Apparat og som en tredjedel af trioen Moderat, som Ring har skabt sammen med Modeselektors Gernot Bronsert og Sebastian Szary.

Billetsalget er netop startet via vega.dk, allthingslive.dk og Ticketmaster.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA