x

Carpark North klar med album og turné

Carpark North klar med album og turné

Efter to storsælgende albums, en Danish Music Award, knap 300.000 afspilninger på MySpace og en lang række udsolgte koncerter, er der nok en del der har set frem til Carpark Norths tredje udspil med spænding.

Den kan nu forløses, idet gruppen den første september udgiver pladen "Grateful", gruppens første udspil siden den tre år gamle "All Things To All People".

Man har siden begyndelsen af juli kunnet få en forsmag på pladen i form af singleforløberen "Shall I Be Grateful", som straks efter udgivelsen blev Ugens Uundgåelige på Danmarks Radios P3.

Sangen, med linierne ”Now faster and stronger / we move through the night / We don’t look back now / we move into the light”, kan i en vis forstand betragtes som en slags ny signartursang, hedder det i en udtalelse fra bandet, som tilføjer:

- Vi har lavet den plade, vi altid har drømt om, men først nu har vi det fornødne musikalske overblik til at gøre det, og alt er forsøgt på den nye plade.

I kølvandet på den nye plade drager Carpark North, alias Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge, ud på en danmarksturné med syv stop rundt omkring i landet.

Man kan dog allerede få en forsmag på det nye materiale i den kommende weekend, hvis man har sikret sig billet til Danmarks Smukkeste Festival, hvor gruppen optræder lørdag aften.

Turnéplan:

13.11 - Sønderborghus
14.11 - Skive Theater
15.11 - Train, Århus
20.11 - Studenterhuset, Aalborg
21.11 - Magasinet, Odense
22.11 - Godset, Kolding
28.11 - Store Vega

Officiel hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA