x

Whitney udsat for væbnet røveri

Whitney udsat for væbnet røveri

Nu er verden da helt af lave: Det amerikanske indie-rockband Whitney blev tidligere på ugen udsat for væbnet røveri i nærheden af deres nuværende tilholdssted i Portland, Oregon. Alle er i god behold, oplyser de på Instagram.

”Det var ikke noget, vi oprindeligt ville offentliggøre, men vi har set, at nogle hjemmesider skriver om det, så jeg tænker, at det er officielt,” skriver trommeslager Julian Ehrlich i opslaget og fortsætter:

”Mig, Max [Kakacek] og Jos [Marshall] sammen med vores gode ven John Mooney blev i går udsat for et røveri med en pistol, imens vi var ude at gå tur.”

Ifølge Consequence of Sound stjal gerningsmændene de fire venners mobiler og punge, imens de tvang dem ned på jorden med pistoler rettet imod deres ansigter.

”Vi værdsætter jeres support, men det er åbenlyst, at der er så mange andre, der har brug for jeres kærlighed lige nu. Tag fat i dem i stedet. Vi er OK. Pas på jer selv,” afslutter bandet beskeden.

LÆS OGSÅ: Landevejsridderne, der lærte at tage sig selv seriøst

Bassist Josiah Marshall gav også en opdatering på sin egen Instagram, hvor han skrev: ”Vi har ikke nogen telefoner i det næste stykke tid. Pas på jer selv derude. Skøre tider.”

Whintey udgav sidste år deres andet album, Forever Turned Around, der fik fire stjerner af GAFFAs Esben Suurballe Christensen, som kaldte det for en samling ”sødmefyldte 70er-sange.”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA