x

The Dodos gæster Voxhall

The Dodos gæster Voxhall

Nej, det er ikke den københavnske sangerindes backingband, men derimod et californisk ensemble, der sværger til lo-fi flipper-folk, som 19. november kan opleves på Voxhall på Vester Allé i det centrale Århus.

The Dodos, alias sanger/guitarist Meric Long og trommeslager/percussionist Logan Kroeber, er angiveligt eksponenter for den såkaldte "New Primitivists"-scene, mens andre nøjes med at karakterisere gruppens udtryk som skramlet hippie-folk og beslægtede betegnelser.

I al fald befinder vi os i omegnen af folk som Devendra Banhart, Animal Collective og Fleet Foxes.

GAFFAs anmelder var ganske positiv over for gruppens album "Visiter", som udkom tidligere på året, og skrev blandt andet:

"Deres akustiske lo-fi-folk, andetsteds betegnet new primitives, er blot en blandt mange udgivelser af sin art for tiden, men "Visiter" brillerer ved at skrue op for tempoet, ved Meric Longs klang og ved at indeholde syv helt fantastiske numre".

Man kan desuden forvente, at det er et par yderst scenevante gutter, der indtager Voxhall til efteråret. Mellem d.d. - hvor gruppen iaften spiller på Øya Festival i Oslo - og gruppens ankomst til Jylland har de således 45 koncerter rundt om i Europa på programmet. GAFFA bringer en anmeldelse af aftenens koncert i Oslo.

Som opvarmning i Århus medbringer The Dodos australske The Ruby Suns.

Billetter koster 120 og 130 kroner og er i salg fra idag.

Officiel hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA