x

Shine A Light i luksusudgave

Shine A Light i luksusudgave

Martin Scorsese har efterhånden en række musikfilm af høj kvalitet bag sig, og sidst var turen kommet til The Rolling Stones.

Resultatet blev koncertfilmen "Shine a Light", som er optaget på The Beacon Theatre i New York i august 2006 under bandets "A Bigger Bang"-turné, som også bragte Stones til Danmark hele to gange. Filmen indeholder gæsteoptrædener af Buddy Guy, Christina Aguilera og Jack White.

Den 10. november udsendes en nummereret såkaldt "Collector's Edition"-udgave af filmen på dvd, og her vil være en del ekstramateriale at finde.

Fans kan således glæde sig til fire numre, der ikke var med i biografversionen, foruden en dokumentarfilm med backstage- og øvelokale-optagelser samt ældre arkivmateriale.

Herudover indeholder udgivelsen en 16 siders booklet, foruden en digital udgave af filmen, som vil gøre det muligt at overføre den til sin iPod eller bærbare computer.

Under alle omstændigheder er der god grund til at investere i den vellykkkede koncertfilm, hvis man ikke nåede at se den i biografen. Også GAFFAs anmelder blev revet med, og måtte "..kontrollere sig selv for ikke at springe ud af sit sæde og applaudere Stones, mens de sidste toner fra åbningsnummeret ”Jumpin' Jack Flash” hang i luften".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA