x

Fup-arrangør vil løslades grundet COVID-19

Fup-arrangør vil løslades grundet COVID-19

Arrangøren af den skandaløse Fyre Festival har anmodet om at blive løsladt af helbredsmæssige årsager.

Ifølge NME har arrangøren af den omtalte Fyre Festival fra 2017, Billy McFarland, anmodet om at blive løsladt fra fængslet i Elkton, Maryland, som han har siddet i siden 2018.

LÆS OGSÅ: Arrangør risikerer 40 års fængsel efter skandalefestival

Anmodningen skyldes, ifølge McFarlands advokater, at manden kæmper med flere helbredsmæssige problemer såsom astma, allergier og hjerteproblemer, og derfor har han bange anelser, skulle han gå hen og blive smittet med COVID-19.

Indtil videre er 36 indsatte og 26 ansatte ved Elkton blevet smittet med coronavirussen. Dette har medført seks dødsfald, og McFarland argumenterer for, at han burde kunne afsone sin straf hjemmefra, nu hvor han er i risikogruppen.

Han hentyder samtidig til, at når nu Tekashi 6ix9ine måtte afsone sin straf med elektronisk fodlænke, burde der ikke stå noget i vejen for, at McFarland kunne gøre det selvsamme.

Både R. Kelly og YNW Melly har tidligere prøvet samme strategi, dog uden held.

LÆS OGSÅ: Tekashi 6ix9ine på vej til løsladelse – på grund af coronavirus

Historien om Billy McFarland går tilbage til 2017, da han udadtil havde skabt og arrangeret en luksuriøs festival på Bahamas. Michelin-kokke, lækre bungalows og artister som Major Lazer og Blink 182 stod klar i kulissen. Virkeligheden var dog en anden, og gæsterne mødte op til en festival, der lignede en byggeplads. McFarland blev senere anholdt og dømt for dokumentfalsk.

LÆS OGSÅ: Se trailer: Netflix annoncerer dokumentar om kuldsejlet skandale-festival

Du kan se dokumentaren Fyre fra 2019 på Netflix, og traileren finder du nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA