x

Anne Linnet betaler kompensation til festival

Anne Linnet betaler kompensation til festival

Revet med af den ualmindeligt gode stemning under sin koncert på Frederikssund Festival i lørdags hoppede Anne Linnet på et tidspunkt ned fra scenen og inviterede folk bag de opstillede afspærringer ind til gratis koncert.

Godt 100 mennesker nåede ind, og det fik efterfølgende festivalens ledelse til at rejse krav om kompensation for tabt fortjeneste, skriver Jyllands-Posten.

Samme medie kan dog idag berette, at der allerede er opnået forlig i sagen. Festivalens formand, Torben Nielsen, udtaler således til JP:

"Vi er nået til enighed med Anne Linnet om en kompensation til festivalen for de manglende indtægter. Hun erkender, at hun lod sig rive med af den gode stemning i Valhal og dermed helt undtagelsesvis gik over stregen ved helt spontant at invitere et større antal ind til sin koncert".

Han tilføjer:

"Anne Linnet har håndteret sagen meget professionelt, hvilket var medvirkende til, at forliget meget hurtigt kom på plads. Vi er tilfredse med resultatet og glæder os nu til at komme videre med planlægningen af næste års festival".

Anne Linnets hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA