x

Tag din date med til koncert

Tag din date med til koncert

Har du planlagt en date? Ønsker du at lave noget helt specielt denne gang? Hvad med at droppe middagen, og tage din date med til koncert?

Musik som startskud til noget mere
Musik er et sprog som alle kan forstå, selv om vi forstår det på hver vores måde. Musikken kan, i bedste fald, være en kommunikationsform, hvor vi mennesker kommunikerer sammen, på nye måder. Måske får man skabt en fælles forståelse, måske får vi en ny forståelse af hinanden og den måde man sanser verden på. Det kan derfor være en interessant og berigende oplevelse at tage sin date med til koncert. Inden du inviterer din date med til koncert, skal du selvfølgelig have en ide om hvad slags musik din date kan lide, eller ikke lide. Du ønsker jo ikke at skræmme din date væk med det samme!
Du skal selvfølgelig også vælge din venue, og artist, med omhu. Det er stor forskel på at stå nær hinanden mellem gyngende svedige kroppe, eller at sidde ned på en stol i flere timer. Overvej, hvad du, og din date, er mest til, inden du køber billetterne.

Første date?
Mange af os, finder vores dates i den virtuelle verden. Online dating er større end nogensinde, og det er masser af potentielle nye bekendtskaber derude. Og det bedste af alt, der findes nogen for alle. Faktisk kan det at mødes for første gang, over en kunstnerisk oplevelse, vær en god icebreaker for resten af aftenen. Hvis du endnu ikke har fundet en date, så er det bare med at gå online. Der findes en for alle, derude.
Hvis du er homoseksuel, så har du gode muligheder til at finde den rigtige for dig. Mød homoseksuelle i dit område, ved at chatte, måske finder du din næste date på et af de mange chat forum? I dag findes der forskellige dating apps, og platforme, som giver dig, muligheden, for at finde en partner med samme ønsker som dig selv. Der findes XL dating, som er for kvinder og mænd, med lidt ekstra at holde om, eller for dem som ønsker en partner med ekstra kilo på kroppen. Uanset størrelse, så kan du finde en date, som passer til dig.

En fælles oplevelse
Hvis du inviterer en date med til koncert, så vil det give Jer en fælles musikalsk oplevelse, som kan være med til at starte nye spændende samtaler, eller fremmane følelser som ikke var der i forvejen. Det kan være at du ønsker at vise hvem du er helt fra starten, med en overraskende musikalsk oplevelse? Eller at du ønsker at tage et nyt bekendtskab skridtet videre, igennem musikken?
Det er altid en god ide at lade musikken starte aftenen, og derefter tage videre i byen, for at dykke ned i de samtaler musikken har startet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA