x

KARANTÆNE-TV: Se Bruce Springsteen i mesterlig duet med sin kone

KARANTÆNE-TV: Se Bruce Springsteen i mesterlig duet med sin kone

Bossen er tilbage og tog i går forstærkninger med, da han fremførte ”Land of Hopes and Dreams” og ”Jersey Girl” live fra sit hjem. Se dem i klippet nederst

Bruce Springsteen og hans kone Patti Scialfa spillede i går to sange til Jersey 4 Jersey, en online-velgørenhedskoncert til fordel for blandt andre sundhedsarbejdere og patienter ramt COVID-19 i staten New Jersey.

”Vi er her i aften i dedikation til vores sundhedsarbejdere, til dem der har mistet deres kære og til alle, der er påvirkede af denne forfærdelige virus i vores elskede stat,” indledte Springsteen, der selv er fra byen Long Branch i New Jersey.

LÆS OGSÅ:KARANTÆNE-TV: Bruce Springsteen deler legendarisk koncertfilm online

Med Scialfa – der ligeledes er født i The Garden State – ved sin side brød parret ud i ”Land of Hopes and Dreams” tilsat Springsteens signatur-vokal. Sangen skrev den 70-årige musiker til en genforeningsturné med sine følgesvende The E Street Band i 1999.

Parret fremførte herefter den vidunderlige Tom Waits-klassiker ”Jersey Girl”, som Springsteen har fremført live adskillige gange før, blandt andet på sæt Live 1975 – 85 bokssæt. Han har dog flere gange tilføjet et vers, som han selv har skrevet, men bonussen udeblev i denne omgang.

Ud over The Boss himself kunne Jersey 4 Jersey også præsentere kunstnere som Jon Bon Jovi, Chris Rock, Halsey, Fountains of Wayne og mange flere.

”Born To Run”-sangeren udtalte sidste år, at der er et nyt album med The E Street Band på vej, men der er dog ikke kommet nyt om albummet siden dengang.

Bruce Springsteen udgav sidste år sit 19. album, den country-inspirerede Western Stars. Albummet fik fire stjerner af GAFFAs Henrik Friis, der skrev: ”Lytter man gennem indpakningen, er albummet en fin lille detour, hvor styrken er helheden frem for de enkelte stjernestunder.”

Bruce Springsteen & Patt Sicalfa - "Land of Hopes and Dreams" & "Jersey Girl" (Live):


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA