Nyhed

Go Go Berlin mister medlem

GAFFA.dk – alt om musik

Forlader bandet efter otte år

Go Go Berlin har netop oplyst, at deres guitarist Mikkel Dyrehave (nummer to til venstre på foto) træder ud af gruppen. På Facebook skriver de:

"Venner... vi har dårligt nyt.


Mikkel har besluttet at forlade bandet. Selvom det knuser vore hjerter at fortælle jer det, forlader vi hinanden som brødre og gode venner. Vi vil fortsætte med at lave musik og spille koncerter, og lige nu er vi i gang med at afslutte vores næste album.

Vi ønsker Mikkel alt det bedste og glæder os til at hænge ud med ham, når corona-situationen er overstået. 

Til sidst overlader vi jer til Mikkels egne ord.


Kys og kærlighed, og vi ses live på Facebook og Instagram på lørdag.
Christian, Anders, Nick & Christoffer"

_______________________________________________________________

"Kære alle


Efter otte års rejse (geografisk, musikalsk og personligt) med mindre brødre i Go Go Berlin er tiden nu kommet til, at jeg vil gå min egen vej. Intet kan nogensinde røre de millioner af minder, vi har skabt og delt sammen, og jeg skatter hvert og et af dem.

Der er intet ondt mellem mig og fyrene, og de vil fortsætte som Go Go Berlin. Jeg kommer til at savne dem og det fantastiske team bag scenerne. Jeg ønsker dem alt det bedste og glæder mig til at høre, hvad de vil komme op med i fremtiden.

Jeg er uendeligt stolt af den musik, vi har skrevet og de koncerter, vi har givet. Og min kærlighed går ud til alle de folk, der har lyttet eller kom til en koncert, tusind tak for muligheden.

Jeg vil aldrig stoppe med at skrive musik, og jeg håber, at I alle holder øje med, hvad jeg har på vej.


Fred!

– Mikkel"

Intenst liveband


Go Go Berlin blev dannet i Silkeborg i 2010 og albumdebuterede i 2013, nu bosat i Aarhus, med den retrorockede New Gold, som i 2015 blev fulgt af den mere alsidigt rockende Electric Lives og sidste år af den mere elektroniske The Ocean. Gruppen har gennem årene opbygget et pænt publikum i Danmark, er især kendt som et intenst liveband og har også turneret i store dele af Europa og USA samt Indien og Kina.

Det er ikke første gang, Go Go Berlin mister et medlem. Tilbage i 2017 gik bassist Emil Rothmann ud, da han og resten af gruppen var "vokset musikalsk fra hinanden". De officielle medlemmer er nu sanger og guitarist Christian Wium, keyboardspiller Anders Søndergaard og trommeslager Christoffer Østergaard. Desuden er Nick Lee (eks-Ulige Numre) fast livebassist.

LÆS OGSÅ: GO GO BERLIN: "Vi har virkelig prøvet alt på den nye plade"


Se Mikkel Dyrehave og resten af Go Go Berlin med "Here Comes the Darkness" i en Red Bull & GAFFA Session fra 2018:

ANNONCE