x

CORONA-SYSLER: Se geniale rekreationer af klassiske album-covers

CORONA-SYSLER: Se geniale rekreationer af klassiske album-covers

The Strokes, The Rolling Stones, Blur og David Bowie er blot nogle af de musikalske legender, som folk derude har lavet alternative album covers på.

Coronaens lockdown har fået de kreative hjerner og alternative aktiviteter i gang. Måske har du brugt den ekstra fritid på at hægte dig på Tobias Hamanns surdejsprojekter, på at deltage i Melvin Kakoozas musikquiz eller ved at udfordre dig og din familie med den ene TikTok-challenge efter den anden?

Det kan også være, at du er hoppet med på trenden om at genskabe gamle malerier eller billeder med, hvad du nu lige har liggende inden for rækkevidde? 

En håndfuld musiknørder, primært en mand ved navn Tom Browne, har været i gang med at gøre netop dette – bare med udgangspunkt i klassiske albumcovers. Han har blandt andet arbejdet med Blurs Parklife, Nirvanas Nevermind, The StrokesThis Is It, OasisDefinitely Maybe. Det skriver Louder.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Se de 10 bedste koncerter og musik-klip fra "Karantæne-tv"

Ved Pink Floyds The Dark Side of The Moon er der blevet brugt vatpinde og farveblyanter, ved Madballs Set It Off er pistolen udskiftet med en banan og involverer en mørkhåret baby, og ved The Get Up KidsSomething To Write Home About er der et par, der har været yderst kreative med deres robotoutfit.

The Velvet Undergrounds The Velvet Underground & Nico er tydeligvis nem at have med at gøre. coverets visuelle udtryk afhænger dog af bananens levetid...

Se alle de kreative fortolkninger af de helt klassiske albumcovers LIGE HER eller tjek Pinterest, hvor du også kan finde inspiration.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA