x

BEDST LIGE NU: Spil dansk special vol. 7

BEDST LIGE NU: Spil dansk special vol. 7

Det er fredag, hvilket betyder, at det vrimler med nye udgivelser. For syvende gang bringer vi en særudgave af vores playliste "Bedst lige nu", der normalt indeholder det bedste fra ind- og udland. Hør playlisten nederst.

De seneste seks fredage har vi på redaktionen samlet alle nye danske tracks – nye singler og sange fra nye album – på vores playliste "Bedst lige nu", og vi fortsætter. Der er kun tilføjet nyt, ikke blevet skiftet ud eller slettet tracks, som vi normalt gør, når vi opdaterer playlisten for at holde den frisk. Find playlisten i bunden af artiklen med de nyeste tilføjelser nederst – ugens nyheder begynder med Lukas Graham og "Love Songs". 

Ugens liste indeholder desuden sange fra helt nye album med Alkymist, Blended Brew, This Boy og Mike Tramp samt nye singler med kunstnere som Carpark North, Phlake & Mercedes the Virus, Noah Carter, Jimilian, Citybois & Kesi og mange flere – blandt andet P3's nye fællesskabssang "Tættere end vi tror".

LÆS OGSÅ: Cremen af dansk pop udgiver corona-sammenholdssang

Hvis du er en dansk kunstner/band og har udgivet en ny single i denne uge, og den mangler på listen, så send gerne info til [email protected] og skriv "Bedst lige nu" i emnefeltet, så kommer den med. Det samme gælder, hvis du har singler på vej i de kommende uger.

Vi hører stadig nødråb fra alle kanter af den danske musikscene. Deres livsgrundlag er væk – ligesom mange andres. Derfor dedikerer vi igen vores playliste "Bedst lige nu" til dansk musik og opfordrer dig til at lytte til dansk musik hjemme i hustanden.

Alle erhverv er vigtige erhverv, og det samme gælder naturligvis alle dem, der besidder en rolle i kulturen. Herunder finder du gode råd til, hvordan vi sammen, med små justeringer, kan gøre en forskel. 

#StøtEnMusiker

Har du billetter til en koncert, der er blevet udsat, så hold fast i de billetter og glæd dig til koncerten.

Er en koncert blevet aflyst, så overvej om din økonomi kan bære, at du ikke beder om at få pengene refunderet.

Hvis pengene fra en koncertaflysning automatisk bliver refunderet til din konto, så øremærk disse penge til den artist, du skulle have oplevet live.

Køb musikken digitalt, hvis du har råd. Det giver flere penge i kassen hos den enkelte musiker, end streams gør. Gå til koncerter – derhjemme.

Der er et hav af tilbud om virtuelle koncerter lige nu. Se dem og donér en skilling til artisten og produktionen bag, hvis muligt.

Del den musik, du godt kan lide med dine venner, så hjulene holdes i gang.

Køb merchandise. Efter digitaliseringens indtog er indtægter via merch-salg blevet vigtige for især de bands, der primært lever af koncerter.

Gem den digitale flyer og del budskabet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA