x

Drake udgiver mixtape og annoncerer nyt album

Drake udgiver mixtape og annoncerer nyt album

Dark Lane Demo Tapes byder på gæsteoptrædener fra blandt andre Future, Chris Brown, Young Thug, Playboi Carti og mange andre.

Der er dobbelt jackpot på gode nyheder til fans af den canadiske hitmager og verdensstjerne Drake. Den 33-årige sanger og rapper har i dag udgivet mixtapet Dark Lane Demo Tapes og samtidig offentliggjort, at et nyt album lander på hylderne til sommer.

Dark Lane Demo Tapes består blandt andet af nye sange, lækkede sange og numre, Drake tidligere har udgivet på SoundCloud.  

”Mine brødre Oliver El-Khatib (medejer af Drakes pladeselskab, OVO Sound, red.) og Noel Cadastre (lydingeniør, red.) har samlet mange af de sange, som folk har spurgt efter (nogle af de lækkede, nogle af dem fra SoundCloud og nogle helt nye),” skriver Drake i et Instagramopslag.

”Derudover udkommer mit sjette studiealbum i sommeren 2020! Lucky number six,” tilføjer han.  


LÆS OGSÅ: Drake tager pis på sit buhende festival-publikum

Drake har igennem det sidste årti haft international succes med landeplager såsom "Toosie Slide", ”God’s Plan”, ”In My Feelings”, ”Hotline Bling”, ”Passionfruit” og ”Hold On, We’re Going Home.” Det seneste regulære studiealbum fra den Toronto-bosatte r&b-sanger og rapper var Scorpion fra 2018.

Hør Dark Lane Demo Tapes her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA