x

TrailerPark-lineup er på plads

TrailerPark-lineup er på plads

TrailerPark Festival løb for første gang af stablen i sommeren 2007 og var dengang en spontan indskydelse, der blev sat på benene på seks uger.

Festivalen vender tilbage i år genfødt som en støttefestival ført an af foreningen HeartRebels & kunst netværket ArtRebels. TrailerPark Festival støttes op af over 200 unge kunstnere og musikere, som alle bidrager med indhold til festivalen.

TrailerPark vil i år og fremover støtte ungdomkultur gennem projektet "Art To Action" som har til formål at udvikle og udveksle kunst og kultur på tværs af landegrænser.

I år er der fokus på Ghana, specifikt ungdomshuset "Youth Forum" i byen Tamele. HeartRebels har indgået et samarbejde mellem Danmarks KulturInstitut, Ghana Venskabsgrupperne og Digidi om at skabe bæredygtig kultureksport, baseret på kreative workshops i Ghana og København over de næste tre år.

TrailerPark Festival er et af de initiativer, som HeartRebels vil tage for at samle midler ind til "Art To Action"

Festivalen byder derfor blandt andet på musik fra den ghanesiske danse- og musikgruppe African Footprint (billedet), der gæster festivalen sammen med andre udenlandske navne som First Floor Power, First Aid Kit, Audiotrucs, Scott Cooper og Purple Crush med flere.

De får blandt andet følgeskab af Kasper Bjørke, Lulu Rouge, Mike Sheridan og Aura samt dj's som Kjeld Tolstrup og Kenneth Bager.

TrailerPark 08 afvikles i år i dagene 22.-24. august i Copenhagen Skatepark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA