x

Vega Natklub rykker på havet

Vega Natklub rykker på havet

Når Crown Of Scandinavia fredag den 29. august stævner ud for at sejle fra København til Oslo, er det ladet med musik til passagererne.

Som noget helt særligt på denne dag arrangeres nemlig "Vega Night" om bord. I den anledning gæster anerkendte dj's og bands Oslobåden for at underholde de ombordværende.

Folkene bag Vega Natklub har hyret navne som Trentemøller, JaConfetti, Filur, WhoMadeWho og Djuna Barnes til at køre festen, der skal optræde på soldækket, i Mermaid Bar samt i Oslo-bådens natklub, Club Heaven 11, hvor der spilles musik uafbrudt fra klokken 17.00 til klokken 05.00 næste morgen.

Vega Night er en videreudvikling af DFDS Seaways' Rockcruise, der i de seneste to år er blevet afviklet om bord på Oslo-bådene i tæt samarbejde med Dansk Rock Samråd.

Et Vega Night Cruise inklusive kahyt og forplejning (2 x morgenmad, 1 x dinnerbuffet og 1 x treretters a la carte-menu) koster fra 1445,- kroner per person ved to personer. Prisen for et Vega Night Cruise uden forplejning er fra 748,- kroner per person ved to personer. Vega Night Cruise kan bookes på www.dfds.dk/veganight eller på telefon 33 42 30 00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA