x

Phlake føjer ekstrakoncert til deres turné

Phlake føjer ekstrakoncert til deres turné

En udsolgt koncert i Store Vega har betydet, at Phlake nu også besøger selvsamme spillested dagen inden. Se tourplan nederst i artiklen. 

I fredags udgav de singlen ”Sleepwalker” og annoncerede samtidig, at de udkommer med deres tredje studiealbum den 15. maj. Nu har Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær føjet en ekstrakoncert til deres efterårsturné, som de efter planen påbegynder den 29. oktober på Godset i Kolding.

LÆS OGSÅ: Phlake udgiver ny single og sætter dato på deres kommende album

Koncerten den 14. november i Store Vega er nemlig allerede udsolgt, hvilket har betydet, at Albertslund-duoen har fyldt kalerenden ud med en koncert den 13. november – samme tid og samme sted.

Sidst Phlake spillede live var tilbage i november, da duoen besøgte Royal Arena og København med gæster som Benjamin Hav, Emil Simonsen (Suspekt) og Jada. Koncerten fik fem stjerner med på vejen af GAFFAs Nanna Frank.

Phlake sætter sig efter planen i tourbussen den 29. oktober, spiller syv koncerter i seks forskellige byer og afslutter touren den 14. november med en udsolgt koncert i Store Vega. Billetter er i salg og kan købes LIGE HER.

Planen for Phlakes efterårsturné ser således ud:

29. oktober, Godset, Kolding

30. oktober, Train, Aarhus

31. oktober, Skråen, Aalborg

6. november, Magasinet, Odense

7. november, Portalen, Greve

13. november, Store Vega, København

14. november, Store Vega, København (udsolgt)

 

Lyt til Phlakes seneste single ”Sleepwalker” med Mercedes the Virus og Awinbeh her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA