x

Route Of The Belated debuterer

Route Of The Belated debuterer

Lasse Vestergaard har to album på bagen under eget navn, men denne gang har han valgt at udsende et album under et andet navn.

Det nye projekt inkluderer et samarbejde med musikeren og produceren Gæst Vincent (Allan Olsen med flere), der har hjulpet Vestergaard med at indspille det første album under navnet Route Of The Belated.

På albummet medvirker udover Vestergaard og Vincent også Mikael K (Klondyke), guitarist Nikolaj Heyman (Western Stars), trommeslager Michael Friis (Allan Olsen) og den irske fløjtespiller Alan Doherty, der udover at være en del af Gráda også var solist på "Lord Of The Rings" soundtracket.

Albummet er desuden masteret af Jason Ward, der tidligere har arbejdet på plader med Lambchop og Arcade Fire.

Route Of The Belated kan betyde den forsinkedes vej, men er samtidig nu alter egoet for den 29-årige aalborgensiske sangskriver Lasse Vestergaard, der i tæt samarbejde med Gæst Vincent gennem to år har optaget et album, der i følge en pressemeddelelse med "udgangspunkt i folk-musikken og den akustiske guitar stritter i flere musikalske retninger: fra det organiske og minimalistiske lydbillede, til det orkestrale og ambiente. Fælles er en stor kærlighed til musikkens billeder, sprog og stemninger".

"Route To The Belated" udsendes 10. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA