Nyhed

Markant flertal beholder billetten til Roskilde Festival

GAFFA.dk – alt om musik

Mere end 85 procent af billetkøberne har valgt at overføre deres partoutbillet til næste års Roskilde Festival. I morgen bliver de refunderede partoutbilletter sat til salg for folk, der har skrevet sig på venteliste.

Roskilde Festival har oplevet massiv opbakning fra både deltagere og samarbejdspartnere, siden det blev offentliggjort, at den 50. udgave af festivalen ikke kan gennemføres denne sommer.

En stor andel af billetkøberne – mere end 85 procent – har nemlig valgt at beholde billetten og dermed sikre deltagelsen ved Roskilde Festival 2021. Det er blevet klart, efter muligheden for refusion udløb ved midnat fredag den 8. maj.


– Vi er meget taknemmelige for, at så mange har valgt overføre deres billet til næste års Roskilde Festival. Det betyder alverden for os at mærke den store opbakning fra vores deltagere. Konkret skaber opbakningen fundament for, at vi kan fortsætte arbejdet med at forberede den 50. udgave af Roskilde Festival i 2021, udtaler Christina Bilde, Roskilde Festivals talskvinde.

De refunderede partoutbilletter sættes i salg tirsdag den 12. maj klokken 12.00 gennem Roskilde Festivals ventelister. Du kan skrive dig på ventelisten indtil i aften klokken 24.00.

Den 50. udgave af Roskilde Festival finder sted fra 26. juni til 3. juli 2021.


LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Redningen af den danske musikbranche er et fælles projekt

Som almennyttig organisation er Roskilde Festivals primære formål at rejse penge til gavn for børn og unge. Da det ikke er muligt at afholde festivalen i år, betyder det også, at der ikke er samme muligheder for at indsamle penge til disse formål. Derudover mister en række frivillige foreninger og samarbejdspartnere en vigtig mulighed for indtjeninger.

I øjeblikket undersøger festivalen alternative muligheder for at indsamle penge, der kan komme børn og unge til gavn, oplyser festivalen.


LÆS OGSÅ: PORTRÆT: John Prine stod for en folkelig empati, som USA vil mangle mere end nogensinde

ANNONCE