x

MAGASINET ER TILBAGE: Med Jung, Pearl Jam, Velvet Volume og mange, mange flere

MAGASINET ER TILBAGE: Med Jung, Pearl Jam, Velvet Volume og mange, mange flere

Efter en ufrivillig pause er GAFFA tilbage på gaden med 66 siders analog underholdning.

For første gang i 37 år var vi, grundet coronakrisen, nødsaget til at aflyse vores majmagasin, men heldigvis er vi stærkt tilbage med et flot et af slagsen. Jung pryder forsiden med et foto taget af vores dygtige fotograf Petra Kleis.

I forsideartiklen kommer vi med i maskinrummet på selvrealiseringsprojektet Jung – Sigurd, Jonas og Michael ligger i kørebanen mod voksenlivet og har på vejen formået at knække popkoden. Med en motor bygget af følsomhed og på benzin af den gode mavefornemmelse tager Jung afkørslen mod titlen som Danmarks nye nationalorkester.

Ud over Jung kan du også læse et eksklusivt interview med Stone Gossard fra Pearl Jam, der har åbnet op for GAFFAs mangeårige skribent Henrik Tuxen om bandets nuværende situation, coronakrisen og den ubalance, der er i verden lige nu.

Mød også rockfænomenet Velvet Volume, der snart er på gaden med deres andet album Ego’s Need og fantastiske Dua Lipa, der meget vel kan være den popstjerne, vi alle har brug for lige nu, samt Dopha, Power Trip og Alkymist. Vi sætter også countrygenren under lup og undersøger, hvorfor den af mange bliver sidestillet med manglende smag. 

Du kan også dykke ned i vores Uddannelsesguide, hvor vi har talt med iværksætter og filmskaber Jonas Risvig, læse holdningsstof, albumanmeldelser og en smuk nekrolog over afdøde Yahya Hassan, der startede sin digterkarriere som rapper.

God fornøjelse – vi har gjort os umage.

Find GAFFA på en café, et bibliotek (begge dele er jo genåbnet nu) eller i en pladebutik nær dig. Du kan også læse bladet online. Du kan ligeledes få GAFFA sendt direkte til døren for kun 33 kroner om måneden. På den måde støtter du også GAFFAs fremtid: TILMELD DIG HER.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA