x

Brian May har været indlagt: ”Jeg var meget tæt på at dø”

Brian May har været indlagt: ”Jeg var meget tæt på at dø”

Brian May fortæller i en video på Instagram, at han har haft et hjerteanfald

Queen-guitaristen Brian May fik i starten af maj et hjerteanfald og blev akut kørt til hospitalet, hvor han blev bedøvet. Det viste sig, at tre arterier var tilstoppede og risikerede at stoppe blodtilførslen til hans hjerte.

Brian May havde forinden slået en af sine ballemusker i, hvad han selv kalder for en ”bizar havearbejdsulykke”. Smerten blev dog ved, og han vendte tilbage til lægen for at få taget nye røntgenbilleder. Her opdagede lægen, at May også havde haft et hjerteanfald.

”Jeg troede, at jeg var en temmelig sund fyr, og alle siger "du har fantastisk blodtryk, din hjerterytme er god". Men midt i det hele med mine ømme bagdel havde jeg et mindre hjerteanfald. Jeg siger mindre, fordi der ikke var noget, der gjorde ondt. Det var 40 minutters brystsmerter, summen i mine arme og svedetur,” fortæller Brian May i sin Instagram-video.

LÆS OGSÅ: DELTE MENINGER: Spillesteder reagerer på muligheden for siddekoncerter

May blev underlagt en operation, hvor han fik udvidet flere af sine blodkar.

”Jeg var meget tæt på at dø på grund af det. Men den smerte, jeg havde, skyldtes noget andet. Det er underligt, hvordan tingene falder sammen,” udtaler May. Han understreger dog også, at han er ”ready to rock”.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Brian Harold May (@brianmayforreal) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA