x

Manson henter ny guitarist

Manson henter ny guitarist

Det er efterhånden syv år siden, Wes Borland forlod Limp Bizkit første gang. Han vendte dog tilbage i 2005 for en kort bemærkning for at medvirke på ep'en "The Unquestionable Truth (Part 1)", men det var en kortvarig fornøjelse, og siden da har han fokuseret på sit eget band Black Light Burns.

Men til en pressekonference i Seoul kunne Marilyn Manson i går torsdag fortælle, at Wes Borland nu er en del af hans band.

Borland får sin debut med bandet i den koreanske by i aften, hvor han kan gå på scenen med Twiggy Ramirez, der vendte tilbage til bandet tidligere på året.

Til pressekonferencen sagde Manson følgende:

"Vi har en ny guitarist, der skal spille med os for første gang i morgen; det er første gang vi skal spille på en scene sammen. Hans navn er Wes Borland, og han plejede at spille med et rigtig forfærdeligt band, som han forlod, fordi han følte, at det var en destruktiv kraft i kunsten, og han har sit eget band, Black Light Burns, men nu er han med i Marilyn Manson. Vi ved ikke, hvor permanent det er, men fra i morgen tager vi første skridt".

Marilyn Manson er lige nu i gang med at lave sit syvende album, og det vides endnu ikke, om Borland skal bidrage til den udgivelse.

Manson har allerede inddraget Kerry King fra Slayer og James Iha fra Smashing Pumpkins, så der er i hvert fald guitarister på plads til pladen, der forventes at ligge klar sidst på året.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA