x

Heartland offentliggør første navn til 2021

Heartland offentliggør første navn til 2021

The National spiller i stedet i 2021

Heartland kan nu offentliggøre første musiknavn på programmet, når festivalen vender tilbage i 2021 på Egeskov Slot den 27.-29. maj. Det amerikanske indierockband The National, som skulle have spillet på dette års aflyste festival, optræder i stedet på festivalen i 2021.

The National debuterede i 2001 med et selvbetitlet album, gav deres første københavnske koncert på Loppen i 2005 og voksede sig langsomt større omkring anmelderroste plader som Alligator (2005) og Boxer (2007). De fik for alvor et gennembrud i Danmark efter udgivelsen af 2010-albummet High Violet og har siden været hyppige gæster på danske festivaler og i store koncertsale. Deres seneste udgivelse er deres ottende album, I Am Easy to Find fra sidste år, og deres hidtil seneste danske koncert var i Royal Arena i november – deres til dato største danske indendørs optræden. GAFFAs anmelder var begejstret.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Slingrende sejr på udenlandsk hjemmebane

Gruppen er hyppige gæster i Danmark, og bandets ene guitarist, Aaron Dessner, er desuden dansk gift. The National har endvidere været involveret i at skabe den nu pauseholdende festival Haven Festival på Refshaleøen i København.

Den aflyste Heartland Festival skulle have fundet sted i den kommende weekend, og i den forbindelse streamer festivalen en håndfuld af de mindre koncerter fra den såkaldte Prxjects Stage direkte fra Egeskov Slot.

LÆS OGSÅ: KARANTÆNE-TV: Heartland Festival afholder online-koncerter

Desuden streamer festivalen en talk med psykologiprofessor Svend Brinkmann og arkæolog og museumsinspektor Jeanette Varberg, der taler om, hvordan vi mennesker skaber mening.

Mad og drikke er også et tema på Heartland, og derfor kan man sammen med kokken Frederik Bille Brahe lave mad, når han live guider publikum online til at lave sommermad, og man kan lære at bage surdejsboller med bager Jesper Gøtz. Desuden har man mulighed for at få leveret en Heartland øl-, vin- eller ciderkasse derhjemme, så der bliver alligevel en smule Heartland-stemning i den kommende weekend.

Billetsalget til Heartland 2021 åbner i sensommeren. Har du købt en billet til Heartland 2020, kan du få pengene retur frem til den 1. juni – ellers er din billet automatisk gældende til 2021.

Varm op med klassikeren "Bloodbuzz Ohio" fra 2010-albummet High Violet:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA