x

Hiphop.dk slukker serveren

Hiphop.dk slukker serveren

Musiksitet hiphop.dk, der gennem flere år har formidlet hiphop-kulturen og nyheder inden for denne til sine brugere, valgte søndag at slukke serveren efter nøjagtig fire år og seks måneders levetid.

Årsagen skal findes i svigtende tilstrømning af skribenter til det frivilligt drevne foretagende såvel som i ændringer i mediebilledet, og ikke i en generel krise i hiphopkulturen, hedder det i en pressemeddelelse.

Redaktør Kim "kimblim" Johannesen udtaler om lukningen: "Det har altid været lysten, der har drevet værket. Det var aldrig meningen, at der var nogen der skulle leve af at drive Hiphop.dk, så nu hvor lysten ikke længere er der, så er alle bedst tjent med, at sitet lukker”.

Samtidig peges på, at sitet i sagens natur af ophavsretlige årsager ikke kan konkurrere med de downloadmuligheder, som er til stede på de stadigt mere udbredte weblogs.

Kim Johannesen ser tilbage på sitet i forbindelse med lukningen og siger:

”Jeg synes at Hiphop.dk har formået at skabe sin egen plads blandt de danske online hiphop-medier. Vi har aldrig set dem som konkurrenter, men som kolleger - der er trods alt ikke megen mening i at konkurrere om brugere, når man leverer en gratis service”.

Det er nogle af genrens veteraner, amerikanske Run DMC, man ser på billedet.

Sitets arkiv


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA