Nyhed

VIDEOPREMIERE: Marshall Cecil gør op med stress og overdreven arbejdskultur

GAFFA.dk – alt om musik

Den danske poptrio annoncerer i samme ombæring en efterårsturné  

Marshall Cecil er i dag aktuel med singlen ”Visualizations” og tilhørende musikvideo. Imens nummeret er et outtake fra bandets nyligt udgivne debutplade Going Up / Going Down, behandler musikvideoen et af albummets temaer – den overdrevne arbejdskultur og stress, der eksisterer i samfund verden over. Se videoen nedenfor.

I optagelsen følger man en overarbejdende businessman, der i sin søgen efter håb og flugt fra sit hverdagsliv flakker hvileløst rundt i Tokyos natteliv. 


– ”Visualizations” er en hyldest til de øjeblikke, hvor vi overkommer vores egen frygt og giver slip. Det er en sang om at finde en vej ud af mørket og navigere mod lyset, fortæller forsanger Daniel Abraham om deres nye sang.

Udover udgivelsen af ”Visualizations” kan Marshall Cecil i dag annoncere en Danmarksturné, der bringer dem forbi flere af landets største byer i løbet af efteråret – heriblandt København, Aarhus, Odense og Aalborg.  Du kan se turnéplanen nederst.

LÆS OGSÅ: Berusede bevidsthedsstrømme af filosofiske følelser


Marshall Cecil udgav tilbage i marts Going Up / Going Down, der vakte begejstring hos GAFFAs anmelder Andrea Washuus Bundgaard. Hun kvitterede med fem stjerner og beskrev albummet som ”Bipolar popmusik i transcendental tumult.”

Turnéplan:

5. september: Vega, København
10. september: Stundenterhuset, Aalborg
11. september: Vibstock Festival, Viborg
18. september: Radar, Aarhus
19. september: Templet, Lyngby
17. oktober: Harders, Svendborg
28. november: Studenterhuset, Odense


Billetter kan købes via dette link

Se videoen til "Visualizations":


ANNONCE