x

ALKYMIST annoncerer koncertdatoer


Metalbandet kommer rundt i seks byer til efteråret. Se tilblivelsen af deres nye album Sanctuary i videoen øverst i artiklen.

Det fremadstormende danske metalband ALKYMIST giver syv koncerter hen over efteråret, hvor de blandt tager deres nyeste album Sanctuary med.

ALKYMIST blev dannet tilbage i 2016, blev fuldtallige i 2017 og udgav deres debutalbum Alkymist i 2018. Et album med hvilket de siden har været et kendt navn på den danske metalscene. Bandet er lige nu højaktuelle med deres album-opfølger Sanctuary, som udkom 1. maj i år.

Albummet og udgivelsen fik fire stjerner med på vejen af GAFFAs Keld Rud blandt andet med ordene: ”Sanctuary engagerer lytteren følelsesmæssigt, og man kommer lidt til at sidde og føle sig en smule intimideret af den monumentale musik, der fortrænger enhver lyssprække i miles omkreds.”

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: En livstruende bjørnekrammer

Oprindeligt havde ALKYMIST planlagt enkelte releasekoncerter, som blev udskudt, men nu har de i stedet føjet endnu flere koncerter til deres lille koncertturné, som påbegyndes på Train i Aarhus den 5. september og slutter på Alice i Købehavn den 17. december.

LÆS OGSÅ: ALKYMIST-INTERVIEW: Fordybelsen i det mørkeste univers

Foruden koncertannonceringen har ALKYMIST også produceret en behind-the-scenes video, hvor man kan få et indblik i tilblivelsen af Sanctuary og de processer og diskussioner, der ligger i en sådan produktion. Se den øverst i artiklen. 

Billetter til koncerterne i Slagelse og København er i salg, imens at resten af billetterne inden længe kommer i udbud. Køb og følg med LIGE HER.

Få overblikket over koncerterne her:

5. september, Train, Aarhus (Udsolgt)

12. september, Badeanstalten, Slagelse

2. oktober, Gimle, Roskilde

7. november, Aalborg Metal Festival, Aalborg

4. december, Headquarters, Aarhus

5. december, Bhal Fest IV, Odense

17. december, Alice, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA