x

Danske musikere støtter UNICEF

Danske musikere støtter UNICEF

UNICEF, som blev stiftet i 1946 med henblik på at hjælpe nogle af de børn, der var ofre for den umiddelbare efterkrigstids svære nød, bakkes i den kommende weekend op af en række danske musikere.

Tue West, som i foråret udgav pladen "Vi Er Nået Hertil", vil sammen med Bichi fra Blue Foundation, Lily Electric og den litterært funderede sangskriver Kenneth Thordal optræde til et arrangement i Kulturhuset Islands Brygge på fredag den 22. august, hvor overskuddet vil gå til bemeldte organisation.

Indslagene vil blive bundet sammen af komikeren Geo, som vil fungere som konferencier, samt dj Røde Henrik. Efter de fire live-optrædener vil festen fortsætte hele natten akkompagneret af dj Zzzune.

"Med "Alt Og Ingenting" spiller og synger Kenneth Thordal sig ind i eliten af dansksprogede sangskrivere, og melodisk er der en uovertruffen træfsikkerhed at finde", skrev GAFFAs anmelder om den tredje og seneste plade fra Kenneth Thordal, som nyligt har indledt et bemærkelsesværdigt samarbejde med en amerikansk fange på dødsgangen.

Billetter koster 100,- i forsalg og 150,- i døren, og overskuddet går som sagt til et godt formål.

Køb billet

Mere info


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA