x

Avril Lavigne for sexet?

Avril Lavigne for sexet?

Den canadiske sangerinde Avril Lavigne, som vistnok ikke helt har kunnet leve op til de to effektive hits "Sk8er Boi" og "Complicated" fra debutpladen, har fortsat et kæmpe publikum, og er i den anledning på vej på turné i Asien, begyndende i Kuala Lumpur den 29. august.

Nu er Lavigne imidlertid - som det tidligere er sket for Pussycat Dolls og Gwen Stefani - løbet ind i problemer i forhold til sin planlagte optræden i Malaysia, hvor loven forbyder hoppen, råben og omfavnelser på scenen og foreskriver tækkelig påklædning.

Ungdomsorganisationen for landets islamiske parti opfordrer på denne baggrund regeringen til at forbyde den forestående koncert med den angiveligt lidt for sexede sangerinde.

En talsmand for partiet udtaler således til Associated Press: "Vi betragter det som for sexet ... det er ikke godt for malaysiske seere. Vi ønsker ikke at vores folk, vores teenagere skal blive påvirket af denne optræden. Vi vil have rene kunstnere, kunstnere som er gode rollemodeller".

Skal man tro GAFFAs udsendte ved Lavignes koncert i KB Hallen tidligere på sommeren, har de bekymrede religiøse dog ikke noget at frygte:

"Drengepigen Avril Lavigne er trods sine 23 år og billedskønne fremtoning sjovt nok totalt blottet for seksuelle antydninger what so ever".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA