x

Trolle/Siebenhaar livedebuterer

Trolle/Siebenhaar livedebuterer

Samarbejdet mellem Pato Siebenhaar og sangerinden Ane Trolle har nydt en del bevågenhed, al den stund at begge figurer støt har etableret sig som centrale aktører på den hjemlige scene.

Kollaborationen kastede nyligt albummet "Couple Therapy" af sig - om hvilket vor anmelder skrev at "parterapien virkede" - og på fredag giver Trolle/Siebenhaar så deres første danske koncert, når de går på scenen på Vega omkring klokken 01.00 natten til lørdag den 23. august.

Begge kunstnere har som sagt markeret sig individuelt hver især sig i de senere år. Pato udgav i 2006 den roste solodebut "Music For Early Birds & Nighthawks" og har ligeledes gjort opmærksom på sig selv med projektet White Pony, hvor han samarbejder med Lasse Lyngbo fra Diefenbach.

Ane Trolle har for sin part arbejdet sammen med en række toneangivende navne på den danske elektroniske scene, heriblandt F.U.K.T., Melk, Peder og ikke mindst Anders Trentemøller på hittet ”Moan”.

Sidste sommer udgav Ane Trolle så eget album, "The Rainbow Express", som ene halvdel af den bogstaveligt talt farverige duo JaConfetti med veninden Josephine Philip.

Dagen efter Vega-koncerten giver Trolle//Siebenhaar i øvrigt en såkaldt showcase-koncert på det århusianske spillested Train lørdag klokken 01.30.

Check iøvrigt det aktuelle nummer af GAFFA for en længere artikel om det musikalske makkerpar.

Trolle/Siebenhaar på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA