x

Kajsa Vala udgiver single – mixet af Sune Wagner – og tager på tour

Kajsa Vala udgiver single – mixet af Sune Wagner – og tager på tour

Spiller også med Sune Rose Wagner til november

Sanger, sangskriver og guitarist Kajsa Vala skulle dette forår havde været på Danmarksturné sammen med Sune Rose Wagner fra Psyched Up Janis og The Raveonettes, ligesom hun sidste efterår kunne opleves til Psyched Up Janis' nedbarberede 30 års jubilæumskoncerter.

LÆS OGSÅ: Psyched Up Randers: Helt tæt på Sune, Jakob og kærkomne Kajsa

Sådan skulle det desværre ikke blive grundet coronapandemien, og Kajsa Valas koncerter med Sune Rose Wagner er udskudt til november. Nu udgiver Kajsa Vala så en ny single, "Regrets", forløber for et kommende album og mixet af netop Sune Rose Wagner, og for nylig kunne hun annoncere en lille håndfuld koncerter denne sommer.

Om sin nye single fortæller Kajsa Vala i en pressemeddelelse:

"Sune kender alt til den amerikanske lyd og genre, han har kant, og han er faktisk også poppet. Mange her i Danmark har forsøgt at putte mig ned i en kasse om at være den her søde jyske pige, der spiller en akustisk guitar. Når jeg spiller live med mit fire-fem mands band, er det med fuldt band-setup. Jeg spiller elektrisk guitar, slide, pedal-steel med mere. Mit møde med Sune var som at møde en, der endelig forstod mit musikalske sprog. Det har været en udsøgt fornøjelse at arbejde med ham, og ud over at jeg skal spille duoshows med ham til efteråret, så bliver han manden, der skal mixe hele mit næste album."
 
Den både pop-, rock-, folk- og americana-inspirerede Kajsa Vala har udgivet to album og en ep, senest albummet Tomorrow Is Not Lost fra 2018, et udspil, som GAFFAs anmelder var ganske godt tilfreds med. Desuden gjorde hun et stærkt indtryk, da hun optrådte ved hyldestkoncerten til Bruce Springsteen på Train i september sidste år.
 
 
Kajsa Vala kan opleves følgende steder denne sommer:
 
31.07 18B. Harboøre (solo med Steen Jørgensen)
01.08 5700 Summer – Ribers Gård, Svendborg 
28.08 Lille Sal, Musikhuset Aarhus 
03.09 Hotel Cecil, København K 
 
Og til efteråret:
 
12.09 Huset Esbjerg, med Rikke Thomsen og Mathilde Falch
23.10 Stars, Vordingborg
24.10 Dexter, Odense
05.11 Viften, Rødovre
09.11 Dexter, Odense, med Sune Rose Wagner
10.11 Vega, København, med Sune Rose Wagner
13.11 Bygningen, Vejle
20.11 MantziusLive, Birkerød
 
Hør Kajsa Valas nye single, "Regrets":
 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA