x

JJ Paulo giver koncerter i Aarhus og København

JJ Paulo giver koncerter i Aarhus og København

Oplev den energiske rapper og sanger JJ Paulo, når han til november optræder på Radar og Loppen.  

– Ambitionen og lysten fejler intet, når JJ Paulo rapper og danser sig igennem et show, hvor rytmer og tøjstil sender varme tanker til den unge aarhusianers afrikanske bagland.

Sådan sagde den garvede radiovært og musikkender Carsten Holm i maj, da GAFFA op til Spot Festival bad ham om at fremhæve nogle af festivalens mindre kendte kunstnere.  

Spot Festival blev som bekendt aflyst, men nu har du igen chancen for at se JJ Paulo optræde. Det kan du den 12. og 14. november, hvor han giver koncerter på henholdsvis Radar i Aarhus og Loppen i København.  

LÆS OGSÅ: JJ Paulo-interview: Som et afrikansk kys

JJ Paulo er født i Tanzania og lystrer det borgerlige navn Joram Johan Paulo. Og selvom han flyttede til Silkeborg i en ung alder, kan man stadig høre arven fra Tanzania i hans musik, der blander afrikanske rytmer med r&b og hiphop.

Det afrikanske præg mærkes også, når han giver koncerter, skriver koncertarrangørerne i en pressemeddelelse:

"JJ Paulo er født i Tanzania, hvor musik og dans ofte er et kollektivt anliggende, og hvor alle deltager. Sådan er det også til JJ Paulos koncerter. Her leveres afrikanske rytmer med selvtillid, charme, humor og ikke mindst utrættelig energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne hos publikum. At være til en af JJ Paulos koncerter er som at få et kys af afrikansk kultur."

Læs mere om koncerterne på JJ Paulos Facebook-side.

Lyt til "Denzel" fra ep'en Bojuram, der blev udgivet sidste år:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA