x

Se programmet for sommerens gratiskoncerter i Byhaven

Se programmet for sommerens gratiskoncerter i Byhaven

I næste uge åbner københavnske Byhaven, som er et udendørs spillested, spisested og bar. I løbet af sommeren spilles der en række gratiskoncerter med blandt andre , Peter Wangel og TERESE.  

Fra onsdag den 1. juli kan du igen komme til gratiskoncerter i Byhaven, som ligger i København og er Pumpehusets udendørsområde med mad og drikke.  

Spillestedet har netop offentliggjort det foreløbige program, der rummer koncerter med Kå, EmmaDop, Peter Wangel,  Christian Hede Madsen, To Absendt Friends, NAR, TERESE og Sean Nicholas Savage.  

Byhavens bestyrer, Markus Dahl Pedersen, udtaler om åbningen i en pressemeddelelse: ”Vi glæder os umaneerligt meget til at åbne igen, og vi ser frem til at byde velkommen til en ny, siddende version af Byhaven, hvor vi har skullet gentænke dele af vores koncept for på ansvarlig vis at skabe rammerne for festlige og trygge aftener i Byhaven.” 

LÆS OGSÅ: MÅNEDENS SPILLESTED: Byhaven - drinks, skygge, hygge og mulighed for en musikalsk overraskelse

Som mange andre spillesteder har Byhaven af hensyn til faren for coronasmitte nemlig måttet finde nye måder at afholde koncerter på.

Det betyder blandt andet, at publikum som noget nyt skal sidde ned under koncerterne. Det kan man ved seksmandsborde, hvoraf nogle kan reseveres på forhånd. 

Læs mere på www.byhavenkbh.dk.

Byhavens foreløbige musikprogram: 

1. juli: Kå 
2. juli: EmmaDop 
3. juli: Peter Wangel + Christian Hede Madsen Lørdag, 4. juli: To Absent Friends + NAR 
24. juli: TERESE 
12. august: Sean Nicholas Savage 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA