x

TRØSTE-TINDERBOX: Se Liam Gallagher i topform på hjemmebane


Spiller intimkoncert i Manchester

I denne weekend skulle Tinderbox have fundet sted for sjette gang i Tusindårsskoven i Odense. Sådan skulle det desværre ikke gå, men du får lige en smule af stemningen med en fuld koncert med et af de planlagte hovednavne, nemlig Liam Gallagher, der skulle have spillet fredag. Se koncerten ovenfor.

Koncerten er optaget af den engelske Radio X og fandt sted på spillestedet O2 Ritz i Gallaghers fødeby Manchester den 21. september 2019, dagen efter han havde udgivet sit andet soloalbum, Why Me? Why Not. O2 Ritz er et i Gallagher-sammenhæng ret lille venue med en kapacitet på 1500 personer, altså ligesom Store Vega, og stemningen er intens.

LÆS OGSÅ: TRØSTE-TINDERBOX: Læs stort interview med veloplagt Liam Gallagher

Under dele af koncerten får Gallagher selskab af den gamle Oasis-guitarist Bonehead, ligesom han gjorde, da han optrådte i Forum i København i februar. Den 60 minutter lange optræden byder på sange fra begge Gallaghers soloplader samt en god håndfuld Oasis-klassikere.

Showet fik en fremragende anmeldelse af den lokale avis Manchester Evening News, der uddelte fire ud af fem stjerner under overskriften: "Liam Gallagher på et mindre spillested end sædvanligt – men oplevelsen er lige så stor som altid."

LÆS OGSÅ: Tinderbox annoncerer datoer for 2021 – og første band


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA