x

The Roots til København

The Roots til København

Amerikanske The Roots sendte deres tiende plade, "Rising Down", på gaden i foråret, og besøger nu Danmark som led i deres aktuelle turné til efteråret. Det fremgår af deres MySpace-profil, om end det annoncerede spillested endnu ikke har offentliggjort arrangementet.

Nærmere bestemt lægger The Roots vejen forbi den 23. november, hvor Vega lægger scene til kollektivets besøg. Gruppen giver faktisk koncerter i Norge i disse dage, men har altså valgt at bidrage til CO2-udslippet ved at give koncerter i hjemlandet såvel som i blandt andet Rusland, Irland, Skotland og Frankrig, inden de vender tilbage til Skandinavien.

Danske lyttere har ved tidligere lejligheder kunnet opleve The Roots på Midtfyns Festivalen i 2003, ligesom de tidligere har gæstet Vega i både 2004 og 2006.

I sidstnævnte tilfælde valgte gruppen at levere en hel del covernumre, og vor anmelder efterlyste mere af gruppens egen profil:

"Med deres koncert beviste The Roots, at de er verdens bedste hiphop-coverband. Men vi fik desværre ikke hørt meget til verdens bedste hiphopband".

The Roots på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA