x

Springsteen spiller sjældenheder

Springsteen spiller sjældenheder

Det amerikanske rockikon har i over et år turneret i kølvandet på sin seneste udgivelse "Magic", som nok næppe bliver en klassiker i kataloget.

Det gør turnéen imidlertid muligvis, idet Bruce og hans mange fans denne gang har indstiftet en tradition med at publikum medbringer papskilte med ønsker - som sangeren i mange tilfælde efterkommer.

Det har resulteret i, at Springsteen på den aktuelle turné, som navnlig her i sin sidste fase ikke har så meget karakter af promotion for middelmådige "Magic", som det desværre var tilfældet ved besøget i Forum sidste vinter, har leveret en række overraskende og obskure numre fra såvel eget som andres bagkatalog.

I forgårs åbnede Springsteen således ballet med Eddy Cochrans "Summertime Blues", ligesom han leverede John Lee Hooker-klassikeren "Boom Boom".

Ved tidligere koncerter på den aktuelle turné har han og The E Street Band fortolket obskuriteter som The Shining Medallions "Double Shot of My Baby's Love", The Dovells "You Can't Sit Down", "Little Latin Lupe Lu" - som ikke har været på repertoiret i over tredive år, samt sin egen "Janey Don't Lose Heart", som blev indspillet i tiden omkring milepælen "Born in the USA", men først udkom på den apokryfe og aldeles fremragende boks med hidtil uudgivent materiale, "Tracks" i 1998.

Måske man tør håbe på en liveplade?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA