Nyhed

Grøn Koncert-erstatning udvider med 100 hjemmekoncerter – som du kan vinde

GAFFA.dk – alt om musik

Flere end 100 upcoming bands og solister er med i puljen

I år har Grøn Koncert som alle andre større festivaler været nødt til at aflyse, og det har tvunget arrangørerne, Muskelsvindsfonden og Tuborg, til at tænke i nye baner.

Det har, som vi tidligere har skrevet, resulteret i det nye tiltag Grønnere Grøn, hvor otte etablerede kunstnere kommer ud i otte heldige personers private hjem og giver koncert lørdag den 25. juli. Årets kunstnere er Scarlet Pleasure, Hjalmer, Medina, Phlake, Carpark North, Mads Langer, Clara og TopGunn, og hvis man vil have en af dem til at optræde hjemme hos sig selv, kan man deltage i castingen ved at indsende en ansøgning på GrønnereGrøn.dk 


Nu udvider Grønnere Grøn så med yderligere flere end 100 koncerter den 25. juli med lokale vækstlagsbands og -solister, som man kan vinde en koncert med hjemme hos sig selv via en konkurrence via GrønnereGrøn.dk

Flere end 100 bands og solister har takket ja til at spille. Det hele sker i samarbejde med platformen UNCOVERmusic, der formidler bands, som fremfører egne sange live. Der bliver med andre ord masser af gang i livemusikken rundt om i Danmark lørdag den 25. juli, naturligvis med overholdelse af myndighedernes retningslinjer om afstand og god hygiejne.

Live i radio og tv
Grønnere Grøn finder som nævnt sted lørdag den 25. juli, men hvis man ikke er blandt de heldige udvalgte, der bliver udpeget til at være værter, eller som vinder en hjemmekoncert, kan man stadig være med til festen via både radio og tv.


Radio NOVA vil nemlig sende liveradio med Grønnere Grøn-stemning og musik hele dagen, og om aftenen vil det hele kulminere ved et stort show med blandt andet Dizzy Mizz Lizzy, et show, der sendes live på TV 2 og TV 2 PLAY med Anders Breinholt som vært.

LÆS OGSÅ: GUIDE: Her er julis mest spændende koncerter – med siddepladser og afstand

ANNONCE