x

TRØSTE-ROSKILDE: Se forrygende MØ stagedive i konfettiregn på Roskilde 2019


Hele pladsen synger med

Årets Roskilde Festival er som bekendt desværre aflyst, men vil gøre vores bedste for alligevel at give dig lidt af Roskilde-stemningen. Ikke mindst her i år, hvor festivalen kunne have fejret sit 50 års jubilæum – det er nu udskudt til 2021.

Vi har fundet et videoklip med et af højdepunkterne på sidste års Roskilde, nemlig afslutningen på MØs forrygende koncert på Orange Scene, hvor MØ meget passende fremfører hittet "Final Song", i silende regn og konfettiregn – og hun stagediver, mens hele pladsen synger med. Se videoen optaget af Roskilde Festival ovenfor.

LÆS OGSÅ: TILBAGEBLIK: Her er samtlige 6-stjernede Roskilde-anmeldelser 2001-2019

GAFFAs anmelder var begejstret for koncerten og skrev blandt andet: 

"De, der bliver, får dog glæde af blandt andre "Final Song", der afslutter koncerten med konfettistrimler, stagedive og en stor tak fra den danske stjerne, der virker oprigtigt beæret over at få lov til at spille på Roskilde for fjerde gang, og nu anden gang på Orange. Forhåbentlig bliver det ikke den sidste, for hun viser, at man sagtens kan lave pop med kant og et show, der når langt ud over scenekanten med forholdsvis enkle virkemidler. Bare grundmaterialet, håndværket og dedikationen er i orden."

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Hitspækket popfest med enkle virkemidler


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA