x

Tracy Chapman på det Kongelige Teater

Tracy Chapman på det Kongelige Teater

Det er en yderst albumaktuel Tracy Chapman, som 17. november giver koncert på det Kongelige Teaters gamle scene klokken 20.00.

Nøjagtig en uge forinden udgiver sangerinden, som fejrer tyve års jubilæum i brachen i år, et nyt studiealbum.

"Our Bright Future", som udspillet hedder, er det ottende album fra den multiplatin-sælgende og Grammy-vindende sangerinde og det seneste siden det anmelderroste album "Where You Live fra 2005", hvor sangerinden også gav koncert i Falconersalen i København.

GAFFAs udsendte nød genhøret med klassikerne såvel som det nye materiale og konstaterede endvidere, at sangene faktisk fungerede bedre live end på plade:

"(...) selvom det måske er strengt at sige det, så er hun bedre live, end hun er på sine album. Sangene er nemlig fundamentalt stærke, stemmen kan, hvad den skal, og guitarspillet er fint - så når det hele pakkes ud af de velproducerede studier, så opstår der en elektrisk kant i musikken, der både gør den varmere i de bløde numre og mere rå i de politiske numre".

Der vil til november i modsætning til sidst være tale om en solokoncert, og mon ikke man godt kan forberede sig på at genhøre ørehængere som ”Fast Car”, ”Baby Can I Hold You?” og ”Talkin’ Bout A Revolution”, alle fra debutpladen fra 1988.

Billetter til arrangementet kan købes fra tirsdag den 26. august klokken 10.00 og spænder prismæssigt fra
250 til 650 kroner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA