x

Marleys familie genindspiller klassiker – overskud går til Covid-kamp

Marleys familie genindspiller klassiker – overskud går til Covid-kamp

Marley-familien genindspiller reggae-ikonets "One Love" fra 1977. Overskuddet går til Unicefs indsats mod coronavirus. 

I velgørenhedens navn genskaber Bob Marleys familie sangen "One Love". Coverversionen udkommer den 17. juli. Det skriver NME. Sangen blev oprindeligt udgivet af Bob Marley and The Wailers i 1977, hvor den udkom på albummet Exodus. På den nye udgave synger Marleys søn Stephen, datteren Cedella og barnebarnet Skip. 

Sangen udgives desuden blandt andet af pladeselskabet Tuff Gong International, som blev grundlagt af Bob Marley i halvfjerdserne.

LÆS OGSÅ: Stephen Marley: Soldier in Jah Army

Overskuddet går til at skaffe sæbe, mundbind, handsker og hygiejnesæt til børn og børnefamilier gennem indsatsen Reimagine, der er Unicefs globale kampagne mod længerevarende effekter af coronavirus hos børn.

"For over 40 år siden skev min far "One Love" om fællesskab, fred og universel kærlighed i en tid, hvor der var mange problemer i verden. Selv i en tid, hvor vi ikke kan mødes, er hans budskab gyldigt. Vi kan komme igennem denne krise, hvis vi samler os som én kærlighed og ét hjerte," udtaler Bob Marleys datter Cedella på Unicefs hjemmeside. 

LÆS OGSÅ: GULD FRA GEMMERNE: Historien om Bob Marley

"One Love" var oprindeligt ikke et hit og blev det først efter, at den blev udgivet som single på opsamlingsalbummet Legend fra 1984. Et album, der siden blev et af de bedst sælgende nogensinde med mere end 33 millioner solgte eksemplarer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA