Nyhed

Årets Rising Festival aflyses

GAFFA.dk – alt om musik

Den bornholmske festival Rising Festival skulle være løbet af stablen i september, men er nu blevet definitivt aflyst.

Musikhuzet i Rønne skulle have dannet rammen for ”Bornholms eneste festival for upcoming dansk rock”, men Rising Festival må i dag meddele, at årets festival aflyses helt. Det sker efter at den i første omgang blev udskudt fra juni til september på grund af forsamlingsforbuddet:

– Vi har vendt og drejet mulighederne for at kunne lave en festival, siger arrangør Kim Andersen fra Rising Festival. – Desværre må vi erkende, at med de retningslinjer, der er pt., hvor der skal fire kvadratmeter pr. stående publikum, eller at vi skal lave det som en siddende festival, for at kunne have et rimeligt antal gæster inde, er det ikke økonomisk muligt at gennemføre.


LÆS OGSÅ: James Hetfield: Ny musik fra Metallica er lige om hjørnet

– Allervigtigst vil vi ikke kunne give folk den oplevelse, vi gerne vil, med en festivalstemning på udeområderne omkring Musikhuzet, med madvogne, boder, arbejdene billedkunstnere, en lille ekstra scene med mere. Vi har lagt meget arbejde i at booke nogle spændende kunstnere og ideudvikle festivalen. Så at gå på kompromis med et skrabet setup uden festivalstemning vil vi ikke byde publikum, bands eller os selv. Selvom det er møgærgerligt, er vi nødt til at aflyse årets Rising Festival, og i stedet arbejde hen mod næste års festival.

Næste års Rising Festival kommer til at foregå den 4. og 5. juni 2021. Alle købte billetter kan gemmes til næste år eller refunderes. Festivalen håber naturligvis på det første. 


Navne som Iceage, Rebecca Lou, Velvet Volume, De Underjordiske, Cody, Fugleflugten, Zaar, Pale Honey, Hôy La og Rigmor skulle have spillet på Årets Rising Festival. 

ANNONCE