x

Vandt du Kurt Wagner?

Vandt du Kurt Wagner?

Sidste år kunne man til Århus Festuge opleve forskellige danske sangskrivere i nye musikalske konstellationer til en særdeles populær række koncerter i Studenterhuset.

Koncertrækken hed "Sangskrivere I Bevægelse", og baseret på dette tiltag lancerer man i år en ny version, hvor også udenlandske musikere deltager.

Den nye koncertrække hedder "Sange I Bevægelse", og her har Festugen gjort noget af et scoop ved at få Kurt Wagner, forsanger i den særdeles lovpriste amerikanske alternative country-gruppe Lambchop, til at deltage.

Wagner skal sammen med Marie Frank og Peter Sommer optræde sammen med bandet The DeSoto Caucus, hvis medlemmer er identiske med medlemmerne af Giant Sand minus frontfiguren Howe Gelb.

Dette er blot en i en række af koncerter, hvor eksempelvis Mads Langer skal optræde sammen med Jens Lysdal med flere, bandet Oktober møder DJ Buda, og der kommer også en koncert, hvor blandt andre Randi Laubek og Julie Maria optræder sammen.

Kurt Wagner optræder i Århus Festuge 6. september, og datoer for de øvrige arrangementer kan findes på Århus Festuges hjemmeside.

GAFFA var så heldige at have fået et par håndfulde billetter til Kurt Wagner-koncerten, som vi satte på højkant parvis. Alt, hvad du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Regel Nummer 1.

De heldige vindere, der har fået direkte besked, er som følger:

Laura Vibe Hobolt Larsen
8200 Århus N

Thomas Burmester
8700 Horsens

Jane Nguyen
8381 Tilst

Inge Petersen
8700 Horsens

Brian Kampmann
8000 Århus C

Lambchop på MySpace

Århus Festuges hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA