x

Vandt du Bonde Do Role og Balkan Beat Box?

Vandt du Bonde Do Role og Balkan Beat Box?

Lyden af Balkan og Brasilien kommer til Århus, nærmere betegnet Train 27. august. Balkan Beat Box er et New York-baseret kollektiv, skabt af de to israelere Tamir Muskat og Ori Kaplan. Begge er de kendt fra andre projekter som Gogol Bordello, Firewater og Big Lazy.

De to bagmænd dyrker den såkaldte ”undergrundsklub-møder-alverdens-musik” fra Mellemøsten, Østeuropa og Middelhavslandene. Live beskrives Balkan Beat Box som et stort musikalsk cirkus, med diverse musikere, dansere og en vj.

Bonde Do Role (billedet) er brasilianske Pedro D'Eyrot på mikrofon og dj'en Rodrigo Gorky samt et par sangerinder, udvalgt i et tv-reality show i hjemlandet. Musikken er en blanding af baile-funk, electrobeats og samples fra adskillige obskure heavy og pop-klassikere.

I 2007 udgav Bonde Do Role deres debutalbum, og singleudspillet ”Solta o Frango” er blevet brugt i en kampagne for mobilselskabet Nokia, samt i den amerikanske tv-serie ”Ugly Betty”.

Du havde nu muligheden for at vinde to billetter til koncerten. Alt, du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: With Lasers.

De heldige vindere, der har fået besked, er som følger. Tillykke!

Klaus Mors
8000 Århus C

Jens Gram
8000 Århus C

Balkan Beat Box på MySpace

Bonde Do Role på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA