x

Marilyn Manson udgiver smuk og dyster musikvideo – og annoncerer album


Nyt album på gaden 11. september

Marilyn Manson har netop udgivet singlen "We Are Chaos" og den tilhørende, både smukke, dystre og æstetisk gennemførte musikvideo. Se videoen instrueret af Matt Mahurin ovenfor.

Samtidig annoncerer Manson, at han den 11. september udgiver sit 11. studiealbum, der også får titlen We Are Chaos

På sit pladeselskab Loma Vistas hjemmeside udtaler Manson blandt andet:

"Da Shooter (Jennings, sangskriver-, musiker- og producerpartner, red.) og jeg besluttede os for at lave dette album for næsten to år siden, var vi begge på turné, så vi var nødt til arbejde uden for vores planlagte engagementer. Shooter og jeg var fælles om at elske Bowie i Brian Eno-tiden (slut-70'erne i Berlin, red.). Og jeg var ikke bange for at prøve nye ting med ham, da vi skrev musikken. Han hjalp mig med ikke at være bange for at prøve gamle ting. Og som producer hjalp han mig med både at skabe noget nyt og være ægte over for kernen af, hvad Marilyn Manson er. Hans perspektiv hjalp mig med at tilføje det trans-dimensionale element af, hvad jeg altid prøvede at trænge ind i."

Senere siger Manson:

"Dette album blev færdigindspillet, uden at nogen hørte det, før det var helt fuldendt. Der er helt klart en A-side og en B-side i den traditionelle betydning. Men ligesom en lp er det en flad cirkel, og det er op til lytteren at udfylde den sidste brik i puslespillet for at få sangene til at folde sig ud."

"Dette konceptalbum er det spejl, Shooter og jeg har bygget til lytteren – det er det, vi ikke vil kigge ind i. Der er så mange værelser, skabe, pengeskabe og skuffer. Men i sjælen på museet for dine minder er det værste altid spejlene. Skår og splinter fra spøgelser hjemsøgte mine hænder, da jeg skrev hovedparten af teksterne." 

For nylig afslørede rapperen A$AP Ferg, at han har været i studiet med Manson, men om dette samarbejde kan høres på Mansons kommende album eller i anden sammenhæng, vides endnu ikke.

LÆS OGSÅ: A$AP Ferg teaser samarbejde med Marilyn Manson

GAFFAs anmelder var godt tilfreds med Marilyn Mansons seneste album, Heaven Upside Down, der udkom i 2017. Læs anmeldelsen her.

Ved samme lejlighed fik vi også et stort interview med en veloplagt Manson. Læs interviewet her.

Tracklisten til det kommende album er som følger:

1. Red Black And Blue
2. We Are Chaos
3. Don’t Chase The Dead
4. Paint You With My Love
5. Half-Way & One Step Forward
6. Infinite Darkness
7. Perfume
8. Keep My Head Together
9. Solve Coagula
10. Broken Needle

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA