x

Kanye West bekræfter "bibelsk life coach" som vicepræsidentkandidat

Kanye West bekræfter "bibelsk life coach" som vicepræsidentkandidat

En religiøs 57-årig life coach, der arbejder på et tandlægekontor, er Kanye Wests kandidat til posten som vicepræsident.

Nu har rapperen Kanye West, som stiller op til posten som præsident i USA, officielt bekræftet, hvem der er hans vicepræsidentkandidat. 

I sidste uge og mandag har han indskrevet den 57-årige Michelle Tidball som sin "running mate" til valgene i henholdsvis Arkansas og Missouri. 

Ifølge Complex mødte West og Tidball hinanden i Wyoming, hvor West ejer en ranch. Her driver hun en online bibelskole og arbejder hos et tandlægekontor. Hun beskriver også sig selv en "bibelsk" life coach.

En tidligere kollega, som underviser i religiøse studier på University of Wyoming, har fortalt til The New Yorker om vicepræsidentkandidaten, at hun betragter sig selv som en "online-profet." Blandt andet forudså hun Donald Trumps valgsejr og ser sejren som et bevis på, at hun har en kontakt til de højere magter. 

Adgang til Gud

Ifølge kollegaen giver parret mere mening, end mange måske tror. 

"De tror begge, at de har direkte adgang til Gud og ser verden som et bevis på den adgang," siger hun.

Som Complex også skriver, skal de dog overkomme en del forhindringer, hvis de vil indtage Det Hvide Hus. Blandt andet er West udelukket fra at optræde på stemmesedlen i flere stater, fordi han ikke blev indskrevet som kandidat i tide.

Dog har rapperen tillid til, at han kan slå den demokratiske præsidentkandidat Biden som en write-in-kandidat, altså ved at vælgerne selv anfører hans navn på stemmesedlen. Det afslørede han forleden på Twitter.

For nylig gjorde West sig desuden upopulær, efter at han til sit første præsident-rally udtalte, at den amerikanske aktivist Harriet Tubman ikke befriede en lang række slaver, som hun ellers har skrevet sig ind i historien for at gøre.

Derudover fortalte han i et nyligt interview, at hans regeringsform er baseret på det fiktive land Wakanda fra filmen Black Panther. 

Fredag i forrige uge havde West tidligere lovet, at hans nye album med titlen DONDA: WITH CHILD ville udkomme. Det skete dog ikke.

LÆS OGSÅ: Kanye Wests plader rangeret - fra værst til bedst


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA