x

VIDEOPREMIERE: Danske Ral . spiller omgivet af instrumenter

VIDEOPREMIERE: Danske Ral . spiller omgivet af instrumenter

Grunge-trioen Ral . udforsker kærligheden på ny, nedbarberet single, som har premiere i dag.

"Serotonin" er navnet på en ny single af det danske grunge-med-mere-band Ral ., som har premiere i dag her hos GAFFA. Både video og sang er optaget i samme omgang hos en instrumentudlejer. Se og lyt nedenfor. 

Om "Serotonin" fortæller bandet, at den handler om at forelske sig i det ukendte hos en anden person, og om hvordan kærligheden forsvinder igen, når virkeligheden indfinder sig. Serotonin er da også navnet på et lykkestof, som hjernen blandt andet udskiller i forbindelse med forelskelse. 

LÆS OGSÅ: INTERIVEW: Hvad er Ral .? Det er gult

Sangens rå udtryk er ikke ulig bandets tidligere output. I 2018 udgav de ep'en A Fool's Errand, som GAFFAs anmelder roste for at virke hjemmelavet – på den fede måde:

"På A Fool’s Errand lyder Ral . som Soundgarden. Ral . lyder som Kashmir og Psyched Up Janis, længe inden David Bowie og The Raveonettes. Og alligevel skydes der lige lidt Rush og Radiohead ind i mixet og bryder med de tungsindige lydbilleder, der udvikles i øregangene. Men hvor de fleste for tiden har det med at skrue op for det meste, har Ral . skruet ned. A Fool’s Errand lyder som noget, der er indspillet i en kælder på en analog båndoptager. Og det er charmen ved det hele," skrev GAFFAs anmelder. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Friske skud fortidsmelankoli

Se "Serotonin nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA