x

Madonna sammenligner McCain med Hitler

Madonna sammenligner McCain med Hitler

I lørdags havde Madonna premiere på sin verdensturné ”Sticky & Sweet Tour” i Wales’ hovedstad Cardiff, og det blev som forventet et spektakulært show, meddeler adskillige medier. Blandt andet kom Madonna med en indirekte sammenligning af den republikanske præsidentkandidat John McCain med Adolf Hitler, skriver CBC News.

Madonnas show indeholder nemlig vanen tro en række videosekvenser, og på én af dem ser man en sammenklipning af en række eksemplar på ødelæggelser, global opvarmning og Adolf Hilter – efterfulgt af billeder af John McCain. Senere ser man sammenklipninger af personer med et lidt bedre internationalt ry end Hitler, nemlig John Lennon, Al Gore, Mahatma Gandhi og den demokratiske præsidentkandidat Barack Obama.

Derudover bød Madonnas show ikke overraskende på adskillige kostumeskift, masser af dansere og både nyere sange og gamle hits, blandt andet alternative versioner af eksempelvis ”La Isla Bonita” og ”Borderline”, som blev leveret i henholdsvis en flamenco- og en hårdt rockende version.

Showet var, som det forinden var sluppet ud, også på GAFFA.dk, opdelt i fire sektioner med hvert sit tema: Gangsta Pimp, Old School, Gypsy og Futuristic Rave. Mellem sektionerne var der overgange i form af videosekvenser designet specielt til "Sticky & Sweet"-turnéen.

Turnéen, der i Europa løber fra den 23. august til 27. september og omfatter i alt 17 koncerter, kommer ikke forbi Danmark. Vil man opleve showet er Berlin, Amsterdam, London og Frankfurt nærmeste muligheder.

Sætlisten var som følger – og den bliver, traditionen tro, den samme på hele turnéen:

01. Intro/Candy Shop
02. Beat Goes On
03. Human Nature
04. Vogue

05. Die Another Day (videosekvens)
05. Into the Groove
06. Heartbeat
07. Borderline
08. She's Not Me
09. Music

10. Rain/Here Comes the Rain Again (videosekvens)
11. Devil Wouldn't Recognize You
12. Spanish Lesson
13. Miles Away
14. La Isla Bonita
15. Doli Doli
16. You Must Love Me

17. Get Stupid (videosekvens)
18. 4 Minutes
19. Like a Prayer
20. Ray of Light
21. Hung Up
22. Give It 2 Me.

Madonnas hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA