x

Festival i Næstved er også aflyst

Festival i Næstved er også aflyst

En ny festival, ved navn Sensommer Open Air, skulle have været første skud på en ny tradition hos den gamle kaserne i Næstved ved Bryggeriet Kongebryg. Nu melder projektet aflyst.

Og grunden behøver man efterhånden næsten ikke at bringe. Coronavirussen giver både nye og gamle festivalskabere gevaldige udfordringer, og det bliver tilmed sværere og sværere for de mange frivillige og administrerende i koncertverdenen at sige noget om, hvornår de aflyste begivenheder kan få revanche. Sensommer Open Air lover nemlig ikke noget om, hvornår det nye tiltag kan komme på benene, men siger blot, at de håber på at vende tilbage, når chancen igen byder sig.

Talsmand Frederik Schnoor udtaler: "Med stor beklagelse må vi desværre trække stikket på Sensommer Open Air i denne omgang. Et svigtende billetsalg og den generelle usikkerhed om coronarestriktioner og musikevents har medført, at vi på trods af et flot musikprogram og et ambitiøst og professionelt setup omkring eventet ikke har et publikumsmæssigt og økomisk grundlag for at gennemføre.”

”Det er særligt ærgerligt for de optrædende musikere såvel som publikum, at et event som dette , som netop skulle give noget håb og optimisme til den kriseramte danske musikscene, selv bliver et offer for coronaen – og dermed desværre tjener som endnu et eksempel på hvor svært live-musikken har det i Danmark lige nu. Vi håber i den grad på bedre tider fremadrettet og nye politiske tiltag, som i den kommende tid vil forsøge at skabe bedre vilkår for livemusikken, hvor der både tages hensyn til sundheden og vores hårdtprøvede branche.”

LÆS OGSÅ: Fanø Free Festival flyttes til juli 2021

Alle billetkøbere får besked direkte via billetto, og deres billetter bliver refunderet.

På festivalen skulle der blandt andet have været vinsmagning, fadøl fra det lokale bryggeri og koncerter med Mike Tramp (billedet), Juncker og Mathilde Falch med flere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA