x

White Pony singledebuterer i dag

White Pony singledebuterer i dag

Der har i undergrunden været en del snak om dj- og producerduoen White Pony på det seneste, og i dag udgiver de så deres debutsingle, ”Falling”.

White Pony består af Lasse Lyngbo, også kendt som guitarist i Diefenbach, og Martin ”Pato” Siebenhaar, kendt som både solist og ikke mindst som halvdelen af albumaktuelle Trolle//Siebenhaar.

White Pony gjorde sig første gang bemærket, da de vandt den første af en række af de for tiden så populære iPod-battles. Og det var faktisk første gang, at de besluttede sig for at optræde sammen og kalde sig White Pony.

Kort efter fik White Pony sig et undergrundshit med deres coverversion af Ol’ Dirty Bastards “Shimmy Shimmy Ya” (med Josephine Philip fra JaConfetti på vokal), ligesom de spillede på årets Roskilde Festival. Og i dag er de så klar med debutsinglen, ”Falling”, der samtidig er blevet Ugens Uundgåelige på P3. På sangen medvirker Tobias K fra The Floor Is Made Of Lava på sang og Land (alias forsanger Asbjørn Auring Grimm) fra Decorate.Decorate. på rap.

White Pony vil til at starte med udgive en længere række af singler, som alle vil blive med forskellige solister. ”Falling”-singlen udkommer på ArtPeople og er at finde på iTunes, TDC og alle større digitale salgssteder.

White Pony på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA