x

RECession varmer up med vækstlagsgrupper

RECession varmer up med vækstlagsgrupper

Den århusianske festival RECession løber af stablen på forskellige af byens spillesteder den 31. oktober og 1. november. En række af de optrædende er allerede offentliggjort, og i juli tog festivalen – som noget nyt – forskud på sig selv med den københavnske DJ Djuna Barnes og hendes svenske kollega Ida Engberg på Train.

Nu er festivalen klar med det andet opvarmningsarrangement, som kommer til at finde sted på Teater Katapult i Århus 27. september. Her kan man opleve de fire danske vækstlagsgrupper Annasaid (billedet), Maladane, Double Space og Livaventura. Og hvem er det så:

Annasaid
Et ungt band, der spiller energisk indierock. Gruppen har siden 2005 deltaget i diverse konkurrencer (og er blandt andet kåret til årets gymnasieband 2008) og har været på tour i Tyskland samt har spillet support for bands som Lily Electric, The Floor is Made of Lava og Surfact.

Maladane
Maladane skaber lo-fi-popsange. Mantraet i dette band er ifølge sangskriveren Jacob Lundgaard "hellere idéer frem for teknisk kunnen". Jacob Lundgaard har en 10-årig fortid i The Burning Primitive, og musikken er inspireret af syre- og stenerrocken. Om gruppens markante guitarlyd ar musikbladet Geiger skrevet, at den er "spids som en issyl, ætser som napalm, bølger som i et syretrip og dunster langt væk af neurotisk ghetto-rock'n'roll. For helvede, jeg har seriøst fået mig en ny guitarhelt!”

Double Space
Double Space spiller tung psychedelisk rock med elementer af stoner-rock inspireret af Queens Of The Stone Age, Kyuss og Eyehategod. Double Trouble er en trio, der forsynger os med nedstemte, støjende guitarer, tunge trommer og en sprød vokal.

Livaventura
Livaventura (der tæller tidligere medlemmer af Low Frequency In Stereo og The Bella Rocca Band/Green Concorde) spiller rock af alternativt, støjende og groovy tilsnit. Musikken rummer solide trommer, hårde, støjende basgange, drømmende og rockende guitarer samt en solid kvindevokal.

Selve RECession-festivalen har indtil videre offentliggjort følgende navne:

Dälek (Us)
Risqué (F)
Kone (Us)
Dial M For Murder (S)
Tone (Dk)
Kloak (Dk)
Electrojuice (Dk)
Zvook Mescalin (Dk)
Hjortene (Dk)
Beehatch (Us)
Deathline (Uk)
Mimas (Dk)
Emily And The Orgasm Addicts (Dk)
Teppop (Uk)
Heidi Mortenson (Dk)
My Name Is Legion (Dk)
Honey Lobell (Dk)

RECessions hjemmeside

Annasaid på MySpace

Maladane på MySpace

Double Space på MySpace

Livaventura på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA